PWE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PWE

Türkiyenin en kaliteli ve en iyi RPG'sine hoşgeldiniz. Sevdiğiniz karakterin kariyerini yönetmenin keyfini çıkarın.

AnasayfaGiriş yapKayıt Ol

Royal Rumble ve sakatlık

2 posters
YazarMesaj
hasan- messi2012@hotmail.
Jobber
Jobber
hasan- messi2012@hotmail.

REP Puanı : 0

Royal Rumble ve sakatlık Empty
MesajKonu: Royal Rumble ve sakatlık   Royal Rumble ve sakatlık EmptySalı 25 Haz. 2013, 21:30

Crank it Up   duyurulur.Big Show ringe yavaş yavaş gelir ve mikrofonu alıp konuşmaya başlar.
Geçen raw sansız bir sakatlıkla albertoya kaybettim.(boo)Doktarlar kontroller sonrası  Royal rumble yetişebileceğimi söyledi.Bir rövanş macı teklif ediyom ve macın  last man stading  olmasından yanayım..(cheer)Royal rumble günü del rioyu  panzer gibi ezicem.(der ve del rio gelmeyince backstagenin yolunu tutar.)
grkantherock
Lower Mid-Carder
Lower Mid-Carder
grkantherock

REP Puanı : 0

Royal Rumble ve sakatlık Empty
MesajKonu: Geri: Royal Rumble ve sakatlık   Royal Rumble ve sakatlık EmptySalı 25 Haz. 2013, 23:23

Bu Konuşmadan Sonra Alberto Del Rio Ricardo Rodriguez Eşliğinde Ringe Gelir.
Royal Rumble ve sakatlık 20130220_SD_DelRio_Promo

-Big Show,Seni Nasıl Eze Eze Yendim Ve Sen Bunu Sakatlığa Bağlıyorsun.Royal Rumble Olsada Olmasada Seninle Rövanş Maçını Yapıcam Ve Yine Yenicem.En Büyük Şampiyon Benim !!!!
Bunun Farkına Varamıyorsan Bu Senin Aptallığındır.Ben Nice Senelerdir Senin Gibileriyle Mücadele Edip Buralara Geldim Ve Durumum Ortada.Sana Kendimi Ezdirmem.
Big Show'a Cevabını Veren Alberto Del Rio Müzik Eşliğinde Ringten Ayrılır !
Royal Rumble ve sakatlık 20110914_delrio

Royal Rumble ve sakatlık
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» PWE Royal Rumble II Main-Event *ROYAL RUMBLE MATCH*
» PWE: Royal Rumble II | 30-Man Royal Rumble Match |
» Royal Rumble
» PWE Royal Rumble II
» Royal Rumble Posteri