Konu: Antonio Cesaro debut promo Cuma 28 Haz. 2013, 21:51
Arkadaşlar öncelikle ilk forum ve rpg deneyimim belki promoyu yanlış kesiyorumdur hiç bilgim yok yardım edende yok o yüzden herkese teşekkürler
Antonio Cesaro'nun müziği duyulur . Bir kaç saniye sonra Antonio Cesaro görülür . Yavaş yavaş yürüyen Cesaro her adımda etrafı süzer ve dikkatli bakışlarını seyircilere yöneltir . Bu sırada ise seyirciler biraz şaşkın ve birazda heyecanlı çığlıklarla Cesaro'yu destekler.
Merhaba Baylar ve Bayanlar Benim adım Antonio Cesaro . Bugün burada olmamın sebebi birşeyler kanıtlayacak olmam . Size bir haberci getirdim . Hayır Onu başka yerde aramayın ona bakıyorsunuz . Evet !!! ona bakıyorsunuz . Bundan sonra çoğu şey değişecek . Ben öyle şeyler yapacagım ki sizler inanamayacaksınız . Benim gibi üst düzey bir yıldız bir güreşçinin bir Icon'un diğer güreşçilerle karşılaştırılması bile yanlış ben ancak benim gibi güçlü ve saygı değer güreşçilerle savaşır ve takım olurum . Neler yapacagımı merak ediyorsunuz degil mi . Ben bir devrim başlatacagım . ve ben inanıyorum ki bu ugurda benim gibi dişli ve onurlu saygı değer güçlü yıldızlar bana yardım edecek ve gerektiğinde kendini gösterecektir .Sizler yapacaklarıma şahit olurken ben ise oradan gülerek ayrılacagım . Yaptıgım şeyler bana yaklaşmaya çalışan ve kendini benim kadar iyi bir güreşçi sanan diğer aptallar için adeta yıkım ve işkence olacak . Benim bulundugum anda ringteki güreşçiler korkudan buz kesilecek . Çünkü ben ringteyken orası artık ring değildir düşmanlarım için cehennemdir . Evet artık beni tanıyorsunuz . Yapacaklarımdan korkun çünkü bunu size hissettirecegim .
Antonio Cesaro'nun müziği tekrar duyulur ve Cesaro ayrılır